11 millionar til reiselivsaktørar i Stranda kommune

Reiselivsaktørar i Stranda kommune har til saman fått 11 millionar i omstillingspott frå Innovasjon Norge. – Med tanke på størrelsen vår, er beløpet vi fekk heilt greitt. Vi har store utfordringar, og det er godt å få midlar til å kunne utvikle nye prosjekt, seier Sindre Mjelva, direktør av Hotel Union Geiranger

Håpar på ein god vinter: Ina Eldøy, dagleg leiar av Stranda Hotell, håpar at alle som vanlegvis dreg til Europa på skiferie, heller kjem til Sunnmørsalpane i år.  Foto: Maria Nerhus (Arkivfoto)

New Articles

2013 ulike reiselivsbedrifter har fått pengar frå Innovasjon Norge sin omstillingsordning. I Møre og Romsdal har 18 bedrifter fått til saman 19 millionar kroner. 11 millionar kroner har gått til reiselivsaktørar i Stranda kommune.